Yaşam

Kaliteli ve Nezih Atmosferiyle Çeşme’de Mutlaka Ziyaret Etmeniz Gereken En Lezzetli Restoranlar

Tatil denilince ilk akla gelenlerden biri olan Çeşme, kesinlikle bir kez gidenlerin bir kez daha gidecekleri yerlerden biri. Canlı atmosferi, keyifli sokakları, kaliteli meyhaneleri ve eşsiz deneyimlere ev sahipliği yapan birçok restoranıyla öne çıkan Çeşme’de tatil yapmaya karar verenlerin tercih edebilecekleri en iyi restoranları sizler için derledik. Kimisi meyhane konseptinde, kimisi salaş bir sokak restoranı havasında olan bu nezih mekanları gelin birlikte tanıyalım.

1. Noni’nin Evi

İlk olarak kahvaltı salonu olarak müşterileriyle buluşan Noni’s House, son yıllarda menüsünü genişleterek akşam yemeklerinde birbirinden leziz seçenekler sunmaya başlamış ve Çeşme’nin en iyileri listesinde üst sıralara girmeyi başarmıştır. Yakınınızın evinde misafir ediliyormuş hissi uyandıracak tasarımı ve güler yüzlü hizmetinin yanı sıra mekan, lezzetleriyle de ön plana çıkıyor. Kahvaltıda başka yerde bulamayacağınız orijinal reçelleri, akşam ise meşhur kuzu inciği mutlaka denemelisiniz.

Adres:Ovacık, Bağlar Yolu Küme Evler 470/36, 35930 Çeşme/İzmir

Ziyaretçi Yorumları: Çeşme’de yıllardır en sevdiğim kahvaltı mekanlarından biri Ovacık’ta bulunan Noni’s House. Kendi bahçesinde yetiştirdiği meyve ve sebzelerle hazırladığı kahvaltı kesinlikle takdire şayan. Açık mutfakta pişen her şey sofranızda. Özellikle simitleri çok lezzetli, çırpılmış yumurtanın üzerine cheddar peyniri kesinlikle harika düşünülmüş bir lezzet. Noni’s House bu yıl menüsüne yeni lezzetler ekleyerek akşam yemeklerini açık havada servis etmeye başladı. Özellikle mezeler, pizzalar ve incik tadılması gereken lezzetler arasında yer alıyor. Hafta sonu Alaçatı veya İzmir’de olanlara tavsiye edilir.

2. Horasan Balığı

Her sezon müşterilerinin favori mekanlarından biri olmayı başaran Horasan Balık, balık denilince gözünüz kapalı tercih edebileceğiniz işletmelerin başında geliyor. Narenciye ve limon ağaçlarının altında sizi doğayla iç içe huzurlu ve huzurlu bir atmosferle buluşturan mekan oldukça çeşitli bir menüye sahip. Çeşme’ye yolunuz düşerse mutlaka Horasan’dan rezervasyon yaptırmalı ve özellikle Karides Carpaccio ve Somon Pastırma’yı denemelisiniz.

Adres: İnönü mahallesi, 2022. Sk. no:16, 35930 Çeşme/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Ata balıkçı. Balığı ve deniz ürünlerini bilen bir aile. Öyle ki tüm deniz ürünlerinde gurme denecek kadar damak zevklerini geliştirmişler. Sundukları lezzetlerin damak tadınıza hitap edeceğinden ve iliklerinize kadar hissedeceğinizden hiç şüpheniz olmasın. Kısacası mütevazi bir ortam, sıra dışı lezzet.

3. Istakoz Canbaba

Eşsiz deniz manzarası eşliğinde Ege mutfağının en leziz tatlarını sunan İstakozcu Canbaba, her mevsim en taze deniz ürünlerine sahip işletmelerden biridir. Çeşme’nin en eski mekanlarından biri olan İstakozcu Canbaba, yıllardır birebir kaliteli hizmet vermeye özen gösteriyor ve bu sayede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bu kadar güzel manzarası ve atmosferi olan bir yerde ne yesek diye soracak olursanız ilk teklifimiz kesinlikle ıstakoz olurdu.

Adres:Çiftlik, 8. Cad. 1/A, 35930 Çeşme/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Istakozları çatal bıçakla yemeye çalıştığınızı gören Can Baba kibarca yanınıza gelir ve “tavuk ve kafa – elle yenir” diyerek teselli eder ve ellerinizle dalarsınız. Balıklar ve her türlü kabuklu deniz ürünleri ve kabuklu deniz ürünleri çok taze ve lezzetlidir. Rakı içersen senin için her şey yolundadır. Ama Canbaba’nın tek eksiği, restoranlar gibi, bir kadeh şarap istemeniz. Ne yazık ki, çok fazla seçenek yok. Ama ızgara ıstakoz o kadar lezzetli ki şaraba puan veremem.

4. Nuku Alaçatı

Çeşme’de alışılagelmiş menüler yerine Uzakdoğu mutfağını özlüyorsanız ilk gitmeniz gereken yer Nuku Alaçatı olmalı. Alaçatı Club Baba bünyesinde açılan mekan, denizden çıkarılan eserlerin yanı sıra güçlü bir şarap menüsüne de sahip. Bunların yanı sıra yenilikçi tasarımları da göz kamaştırıyor.

Adres:Alaçatı, Fahrettin Altay Cd No:40/A, 35937 Çeşme/İzmir

Ziyaretçi Yorumları: Sushi tutkunuysanız ve Alaçatı’da meyhane ve fine dining dışında mekanlar arıyorsanız Nuku’yu seveceğinizi söyleyebilirim. Hem menü çeşitliliği hem de lezzetler çok başarılı.

5. Fahri’nin Yeri

Bölgenin seçkin lokasyonlarından biri olan Port Alaçatı’da yer alan Fahri’nin Yeri, nezih meyhane konseptine sahip restoranlardan biri. Eşiniz ve dostlarınızla kaliteli vakit geçirmek için hizmetinizde olan tesis, deniz kenarındaki masaları ile keyifli bir tatilde olduğunuzu hissettiriyor. Fonda nefis çalan müzikler, en taze balıklar ve leziz mezeler ile klasik meyhane kültürünü devam ettiren Fahri’nin Yeri’ne bayılacaksınız.

Adres:Alaçatı, Port Alaçatı Balıkçı Limanı, 35930 Çeşme/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Evet, ilk defa fahri hocamızın yerini alıyorum. Denize sıfır özel otoparklı tekne ve teknelerin önünde çok hoş bir ortam. Hafta içi olmasına ve sezonun bitmesine rağmen balık reyonu ve meze dolabı o zamanki tazeliğiyle oldukça doluydu. Bonito Laker, Bebek kalamar ızgara mükemmeldi. Mezeler lezzetli ve ızgara barbunya olağanüstü pişmiş olarak çıktı.

6. Salonis Restoranı

10 yılı aşkın süredir Çiftliköy’de hizmet veren Salonis Restaurant, yıllardır aynı özveriyle çalışan ve aynı hizmet kalitesini koruyan işletmelerden biridir. Tatil sizin için deniz demekse Salonis’in deniz kenarındaki konumunu beğeneceksiniz ancak deniz kenarındaki masalarda ağırlanmak istiyorsanız rezervasyon yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederiz. Atmosferi yükselten noktalardan biri de deniz eserlerinin en lezzetli yorumuyla sizleri buluşturan mekanın eski tasarımının savunulması. Bizce Salonis Restaurant, Çeşme’ye gelmişken uğramanız gereken işletmelerden biri olmalıdır.

Adres: Çiftlik Mah. Şehit Mehmet Cd, 8. Sk. No:2, 35930 Çeşme/İzmir

Ziyaretçi Değerlendirmesi: Alakalı, samimi, seçkin Sakız Adası restoranı. Çeşit çeşit mezeler, güveçte kalamar ve karides oldukça lezzetli; Kabak üzerine peynir ve çıtır çıtır sıcak ekmek ile yapılan orta hararetli ekmek yüzünüzü güldürecek. Her çeşit rakı ve birden fazla bira çeşidi bulmak mümkün. Gün batımını dolaşabilirseniz manzara çok keyifli.

7. Defne Yaprağı Dalyanköy

Çeşme’nin seçkin balık restoranlarından biri olan Defne Leaf, bir restorandan çok elit meyhane konseptine sahiptir ve bu alanda en iyiler arasındadır. Bazı yerlerin mezeleri geri planda bırakmasının aksine Defne Yaprağı mezelerinin lezzeti dilden dile dolaşıyor. İlgili ve güler yüzlü hizmet ve mekanın şık tasarımının yanı sıra birinci sınıf lezzetleri ve lezzet seviyesini de eklediğimizde daha ne olsun diye soruyoruz.

Adres:4226 Sokak NO.35/B Dalyanköy, 35930 Çeşme/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Tüm seçimlerimiz lezzetliydi. Bilhassa cevizli-bademli yoğurtlu meze, tereyağlı karides, fesleğenli salata… Kalamar ve ahtapot hem taze hem de yumuşacıktı. Ayrıca sahibinin ürettiği zeytinyağı ve zeytinleri de satın alabilirsiniz.

8. Tekerlekli Çeşme

Kafanızda tatil oluştururken mutlaka bir sokak meyhanesine gitmelisiniz diyorsanız, aradığınız yer Çark Çeşme diyebiliriz. Güler yüzlü insanlar eşliğinde çiçeklerin ortasında bir akşam geçireceğinize eminiz. Akşamınızı daha da güzelleştirmek için avokadolu karides ve patlıcanlı yoğurtlu mezeleri denemenizi öneririz.

Adres: 16 Eylül 3047. Sk. no:7/A, 35930 Çeşme/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Tavsiye üzerine geldiğimiz Çark Balık’ta nihayet aradığımızı bulduk. Atmosfer harika, mezeler inanılmaz lezzetli ve özenli, hepsi taze. Avokado karides ve ızgara peynir ve patlıcan yoğurtlu mezeleri özellikle tavsiye ediyoruz. Çeşme için fiyatlar makul. Ayrıca Dilek hanıma göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

9. Ferdi Baba Restaurant

Nezih bir klasik meyhane olan Ferdi Baba Restaurant, deniz ürünleri ağırlıklı bir menüye sahip. Mevsimin en taze balıklarını en lezzetli haliyle sizlere sunan Ferdi Baba, kendi deyimiyle ‘seçenek çok, seçmek zor’ restoranlardan biri. Ama işinizi kolaylaştıracak birkaç öneride bulunalım, Izgara Ahtapot, Tereyağlı Karides ve Deniz Mahsüllü Noodle, denediğinize pişman olmayacaksınız.

Adres: Musalla, 1016. Sk. No:2/22, 35930 Çeşme/İzmir

Alaçatı, Alaçatı Mah Alaçatı Kemalpaşa Caddesi, Köyiçi No: 86, 35930 Çeşme/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Özellikle konumu çok güzel. Yemekler ve mezeler çok çeşitli dolaplara sığmaz. Hızlıca seçim yapmanız imkansız, bakarken başınız dönüyor. Orta sıcaklıkta bir meze ile başlangıç ​​yaptıktan sonra midenizde yer varsa balık da yiyebilirsiniz. Lezzet, birçok balıkçının önünde berrak bir ortamdır.

10. Hülya’nın Yeri

Tüm misafirlerinin Çeşme’nin en iyi ortamına sahip olduğunu iddia ettiği Hülya’s Yeri, salaş ve samimi mekanları sevenlerin bayılacağı türden. Çeşme’nin keyifli caddelerinden birinde yer alan kaldırım masalarında ağırlanabileceğiniz, meclis arkadaşlarınız ile derin sohbetler edebileceğiniz keyifli bir işletme. Bir yanda yoldan geçenlerin gücü, diğer yanda mekanın ilgili hizmeti ve en önemlisi akşamınıza eşlik eden keyifli seçenekler sizleri oldukça keyifli hale getirecektir.

Adres: 16 Eylül 3001. Sk. no: 10 D:1a, 35930 Çeşme/İzmir

Ziyaretçi Yorumları: Arkadaş grubu ile birkaç günlüğüne tatile gittiğimiz Çeşme’de en güzel ortamı bulduk. Mezeler, yemekler, servis, canlı müzik ve aile ortamı yaratan mekanın sahibi ile unutulmaz bir gece geçirdik. Tüm mezeler çok başarılıydı, yemekler gibi bizim favorimiz yaprak ciğerdi! Mutlaka uğramanız gereken şirin bir yer.

11. Langus’taki Çeşme

Ülkemizin değerlerinden biri olan Vedat Milor’un ilgiye değer bulduğu Langusta Çeşme, kıyıdaki sofraları ile atmosferini güçlendirip sevdirmenin yanı sıra taze balıklarıyla da öne çıkıyor. gerçek bir Ege’nin ellerinde. Özellikle deniz ve güneşin buluştuğu akşam saatlerinde ekstra keyifli bir mekan olan mekan, en sevdiğiniz sohbetler için en uygun rezidansa sahip olmaya aday. Tatile geldim diyorsanız ama denize doyamadıysanız aklınıza Langusta deriz.

Adres: Çiftlik, 18. Sk. No: 33/A, 35930 Çeşme/İzmir

Ziyaretçi Yorumları: Çeşme’ye yakışır bir yer. Deniz ürünleri olağanüstü. Gerçek bir Ege kültürü ve sıcaklığına sahiptir. Sahipler misafirleri ağırlar, müşterileri değil. Eller aşağı, şimdiye kadar yediğim en lezzetli kalamar ve ıstakoz sunumları. Kesinlikle 5 yıldızı hak ediyor.

12. İyon Restoranı

Deniz kenarında canlı müzik eşliğinde keyifli bir atmosfer ile gücünüzü artıracak olan Ionya Restaurant’ta restoranın yanı sıra plaj bölümü de bulunuyor. Gitmek için rezervasyon gerektiren mekan, Çeşme standartlarına göre daha cep dostu bir menüye sahip. İster önce denizin tadını çıkarmayı tercih edin, ister akşamları leziz yemekler için tercih edin, her şekilde mutlu ayrılacağınızdan emin olabilirsiniz.

Adres:Boyalık, 3198/1 Sokak No:13, 35930, 35930 Çeşme/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Şehir dışından gelmiş biri olarak deneyimlerimi sizlere aktarıyorum. Kızarmış patates, köfte ve fener balığı çok başarılı. Hümran Bey başlı başına büyük bir gruptur. Ayrıca sakızlı puding çok lezzetli. Son olarak, porsiyonlar oldukça büyük ve ucuz, tam fiyat performans yeri, haftada bir tavla turnuvası var.

13. Merkez Alaçatı

İzmir’in en sevilenlerinden Urla ve Şifne’de üç şubesi bulunan Ortaya, pozitif enerji veren bahçesi, sunumları ve lezzetleriyle bayılacağınız türden. Kaliteli ve nezih ortamının yanı sıra güler yüzlü ve ilgili hizmetiyle de sizleri memnun edecek olan Ortaya Alaçatı, tatilinizin favori destinasyonlarından biri olmaya aday. Akşamı Ortaya’da geçirmeye karar verirseniz, Baklava Hamurunda Keçi Peyniri, Yunan Salatası ve Çerkez Tavuğu kesinlikle tatmanız gereken şeyler olmalı.

Adres:Alaçatı, 12015 Sokak No 6, 35430 Çeşme/İzmir

Ziyaretçi İncelemesi: Tek Kelimeyle HARİKA. Tavuk meze yedik ve hastalandık. Bizim favorilerimiz ise asma yaprağında hellim, deniz börülcesi yengeci, Can şefin tarifi ciğer ve kokoreç oldu. Gökhan’ın beyin ilgisi ve dikkati inanılmaz. Picante margaritha kokteylleri çok pürüzsüzdü. Burakhan beyefendiyi mekanın kalitesi ve vizyonu için tebrik etmek gerekiyor. Mükemmel bir akşam geçirdik. Emeğinize sağlık.

14. Carpe Diem Restoranı

Önünüzde uçsuz bucaksız bir deniz, gün batımı ve harika bir sofra… 10 üzerinden 10 puanla birkaç saat yaşamak daha ne ister ki insan? Carpe Dieam Restaurant marinada en çok tercih edilen balık restoranlarından biri olsa da bu bölümün en eskilerinden biridir. Çeşitlilikler karşısında ne yiyeceğinize karar veremiyorsanız size gerçek yönlendirmeler yaparak ilgi alanlarına hayran kalmanızı sağlayan işletme gittiğinize asla pişman olmayacağınız yerlerden biri tam tersine yapacaklar. eşiniz ve dostunuzla birkaç kaliteli ve keyifli saat geçirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapın.

Adres: İsmet İnönü Mh.Hürriyet Caddesi, 3053. Sk. No:58, 35937 İzmir

Ziyaretçi Yorumları: Çeşme’de bu kadar keyifli, keyifli ve samimi mekan çok az bulunur. Mezelerin ve ana yemeklerin lezzeti harika, mekan oldukça temiz. Özellikle gün batımında gelip keyifli bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Fiyatlar Çeşme’ye göre normal. Çok çeşitli yiyecek ve mezeler var. Onu seviyoruz, her zaman geleceğiz!

15. Peruş Meyhane Lezzetleri

Ve son önerimize geliyoruz. Peruş’un Meyhane Lezzetleri, Çeşme’nin hareketli sokaklarında yer alan şirin bir aile işletmesi. Annenizin yaptığı yemeklerle sizi buluşturan mekanda çok sıcak bir atmosfer var. İşletmenin adından da anlaşılacağı gibi mezelerin tamamı Perihan Hanım tarafından hazırlanan eşsiz lezzetler. Herkesten tam puan almayı başaran firma, bir ziyaretçinin kesinlikle tekrar ziyaret ettiği yerlerden biri. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren Peruş’a giderseniz ciğerini mutlaka tatmalısınız.

Adres: 16 Eylül 3047. Sk. No: 11/B, 35930 Çeşme/İzmir

Ziyaretçi Yorumları: Perihan Hanım ve Kemal Bey’in son derece samimi ve nezih atmosferi, hoş sohbetleri ve güler yüzleri sayesinde kendinizi hoş bir misafir gibi hissedebilirsiniz. Mezeleri harika, başka hiçbir yerde bulamayacağınız lezzetler ve hepsi Perihan Hanım’a ait. El lezzetini de eklediğinizde ortaya mükemmel bir lezzet şöleni çıkıyor. Özellikle ciğerini deneyin çok hafif ve lezzetli bir tadı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler